top of page

HET BESTUUR VAN 2022/2023

Welkom op de pagina van het bestuur. Hier maak je kennis met ons en ons werk binnen de vereniging. Zo weet je met wie je via onze kanalen contact kunt opnemen of met wie je het beste kan communiceren. 

IMG_0074_edited_edited.jpg

TWAN LEMMERS

VOORZITTER

Mijn naam is Twan Lemmers, tweedejaars student aan het ROP en ik ben trots om aan te kondigen dat ik dit jaar de voorzitter van de RSVU ben. Als voorzitter draag je nogal wat verantwoordelijkheid, zo ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat er binnen het bestuur gebeurt. Daarnaast ben ik als voorzitter het aanspreekpunt voor instanties binnen de RSVU.

We hebben dit jaar hard gewerkt om de vereniging nieuw leven in te blazen en gelukkig met succes. Er staan veel activiteiten op de planning. We hopen jullie te begeleiden tijdens jullie studieperiode met een combinatie van plezier en professionaliteit.

ISA VAN DER WAL

VICE-VOORZITTER

Hallo, ik ben Isa, 19 jaar oud en derdejaars studente Ruimtelijke Ontwikkeling. Ik vervul de rol van vice-voorzitter in het nieuwe bestuur van de altijd gezellige studievereniging R.S.V. Urbanum.

 

Als vice-voorzitter ondersteun ik de voorzitter waar mogelijk. Zo bespreek en controleer ik bijvoorbeeld de agenda voor een bestuursvergadering. Verder ben ik altijd van alles op de hoogte, omdat ik de voorzitter te allen tijde moet kunnen vervangen. Een goed contact met de voorzitter is daarom erg belangrijk. Samen met de andere bestuursleden hoop ik veel leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal snel te ontmoeten en er een leuke studietijd van te maken.

IMG_8869.jpg
IMG_8991.jpg

NENA RIETVELT

SECRETARIS

Hi! Mijn naam is Nena Rietvelt. Ik ben 21 jaar oud en ben momenteel tweedejaars student aan de studie RO. Ik heb de leuke functie secretaris gekregen en die zal ik het komende jaar vervullen. Als secretaris zijnde zal ik verantwoordelijk zijn voor de administratieve en de communicatie binnen de vereniging. Ook houd ik de bestuurspost bij en ben ik degene die reageert op alle e-mails die jullie sturen. 

Ook voeg ik hem of haar toe aan ons ledenbestand en de mailinglijsten. Toen ik vorig jaar aan deze opleiding begon heb ik mij gelijk aangemeld bij de studievereniging en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb heel veel zin in dit jaar !

LIAM VISSER

PENNINGMEESTER

Hoi, Ik ben Liam. Een 21 jarige, vierdejaars RO-student. Met de rol als penningmeester draag ik graag een steentje bij aan RSVU. Naast deze interessante studie houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met leuke dingen plannen met vrienden of online gamen met vrienden. Bij een rustmomentje ontwerp ik ook graag dingen in ontwerpgames (citybuilders!!).

Als penningmeester houd ik mij bezig met de financiële kant van de vereniging, dit betekent dit ik moet kunnen bijhouden waar alle geldstromen naartoe gaan. Alleen moet ik hierdoor soms nog wel eens kijken of alle leuke ideeën haalbaar zijn.

IMG_9031.jpg
IMG_9354.jpg

ALBERTINA RAMA

PR- / COMMUNICATIECONSULTANT

Hallo, ik ben Albertina (24 jaar) en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie Ruimtelijke Ontwikkeling. Ik wil graag meer uitdagingen in het leven, waardoor ik een beetje een 'busy bee' ben. Want naast dat ik lid ben van de opleidingscommissie ben ik ook nog honoursstudent, werk ik parttime als klantenservice medewerker en vervul ik de rol van PR-/Communicatie Consultant voor RSVU! 

Als PR-/Communicatie Consultant adviseer ik RSVU over hoe we het beste kunnen communiceren met onze (niet-)studentleden. Deze communicatie verloopt via verschillende kanalen: via media, internet, via beurzen, evenementen, etc. Het is mijn taak als PR-consultant om op creatieve manieren over de RSVU te communiceren met onze (niet)studentleden en dat doe ik voornamelijk via onze social media kanalen. Ik help je graag met al je vragen en begeleid je met liefde door deze ''rollercoaster'' van een studentenleven.

ELIZA DE RIDDER

ALGEMEEN BESTUURSSLID

Hallo, mijn naam is Eliza de Ridder, 21 jaar oud en ik ben 2e jaars student bij ROP. Ik vind de opleiding erg leuk en ik wilde graag meer doen voor de studie vereniging. Daarom heb ik mij aangesloten bij het bestuur. Binnen het nieuwe bestuur ben ik algemeen bestuurslid.

Als algemeen bestuurslid zal ik helpen met alle taken. Ook zal ik invullen voor andere wanneer nodig. Samen met de andere bestuursleden organiseren wij leuke borrels en activiteiten. Als je vragen hebt kan je me altijd bereiken! Ik kijk uit naar alle leuke dingen die gaan komen dit jaar!

IMG_8988.jpg
bottom of page