top of page
  • Foto van schrijverR.S.V. Urbanum

Stadmakerscongres

Op 14 februari organiseert AIR opnieuw dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte van het stadmaken: het Stadmakerscongres 2021. Na een succesvolle online editie in 2020, zijn we dit jaar weer terug in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. Dit jaar vindt het #SMC21 in compacte vorm plaats, het zal van 14 – 18 februari online worden uitgezonden via de SMC website het YouTube kanaal van AIR.

Het programma van SMC21 staat in het teken van vertragen en versnellen. Terwijl versnelling op de urgente opgaven zoals de woningbouwproductie en de energietransitie geboden is, moeten we juist vertragen om hier samen aan te kunnen blijven werken. Hoe creëren we ruimte voor ontmoeting, dialoog en verbeeldingskracht terwijl de stad zich in een razend tempo ontwikkelt?


Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit specifieke deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling. Vanuit deze overtuiging werkt AIR met vele partners en initiatiefnemers aan een breed en gevarieerd programma voor het Stadmakerscongres.


AIR initieert en coördineert het programma, waarbij het congres wordt gedragen door Van der Leeuwkring, gemeente Rotterdam en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Vele programmapartners voorzien het Stadmakerscongres van energie.


Inschrijving Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het SMC21 wordt automatisch ingeschreven voor 14 februari. In januari 2022 wordt er een nieuwe uitnodiging verstuurd waarin we vragen je komst op maandag 14 februari te bevestigen of annuleren. Wij kijken er naar uit om iedereen op 14 februari te zien.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven