top of page
  • Foto van schrijverrsvurbanum1

STADmakers: Stadmakersfestival

Den Haag telt vele stadmakers: actieve bewoners, initiatiefnemers, sociaal ondernemers en creatieven die hun straat, wijk of stad mooier maken. Tijdens het Stadmakersfestival op vrijdag 13 mei komen deze stadmakers bij elkaar. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en de stadmakersbeweging te vieren!

Schrijf je in voor één van de vele excursies, workshops en werksessies en ontmoet 13 mei andere stadmakers in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan 249.Het Haags Stadmakersfestival is een ontmoeting tussen stadmakers, ambtenaren en andere belanghebbenden. Het is een festival voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de stad en de stadmakersbeweging. Stadmakers zijn van grote meerwaarde voor de stad. Ze dragen bij aan de levendigheid, duurzaamheid, lokale economie en verbinding in de wijken. Om die reden vieren we tijdens het festival de Haagse Stadmaker en haar initiatief!


Het programma staat in het teken van verbinden en versterken van de stadmakers. Haagse stadmakers lopen in de praktijk soms tegen zaken aan. Waar hun behoeften liggen, komt allemaal aan bod tijdens het festival. Bijvoorbeeld met activiteiten die bijdragen aan de behoefte aan erkenning en waardering. Maar ook de behoefte aan financiering en samenwerking.


Platform Stad in samenwerking met de gemeente Den Haag initieert en coördineert het programma. Het programma wordt gedragen door een groep actieve stadmakers en tientallen stadmakersinitiatieven die als programmapartner zijn betrokken bij de organisatie van het Stadmakersfestival.


Meld je aan vóór 12 mei!


Foto´s en informatie afkomstig van Gemeente Den Haag & STADmakers.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page