top of page

LID WORDEN

Op deze pagina laten we je de voordelen zien om student-lid te worden bij RSVU. Ben je student aan de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling - Hogeschool Rotterdam? Dan is het student-lid lidmaatschap speciaal voor jou. Heb jij je bachelor-diploma al behaald, maar wil je nog wel genieten van de voordelen die de RSVU brengt? Dan kan je kiezen voor een alumni lidmaatschap. 

STUDENT-LID.png

STUDENT-LID VOORDELEN

Korting op verenigingsactiviteiten

Gedurende het schooljaar organiseren wij talloze activiteiten van borrels tot lezingen. De meeste activiteiten zijn voor student-leden gratis. Soms vragen we een kleine vergoeding bij grote activiteiten zoals excursies, etc. Zelfs dan krijg je als student-lid korting! 

Netwerkevenementen

Eén keer per jaar organiseert RSVU een evenement dat volledig gericht is op netwerken. We nodigen bedrijven uit het Ruimtelijk Domein uit, zodat je je netwerk kunt opbouwen en contacten kunt leggen voor een eventuele stage of bijbaan.

Feesten & borrels

Naast alle professionele activiteiten streeft de RSVU naar een prettige sfeer, waarin je je docenten en medestudenten beter kunt leren kennen onder het genot van een drankje. 

Korting op studieboeken

RSVU werkt samen met studieboekenwinkels, zodat onze student-leden studieboeken met korting kunnen aanschaffen. Zo krijg je als student-lid 5% korting op Nederlandstalige boeken.

Workshops & lezingen

RSVU heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven die interessante workshops aanbieden die bijdragen aan de ontwikkeling van de student. 

Daarnaast nodigen we zo nu en dan een spreker uit die een belangrijke lezing geeft over onderwerpen die nuttig zijn tijdens de studie.

Nieuwsbrief

Als student-lid ontvang je als eerste onze nieuwsbrief met belangrijke informatie en vacatures in het Ruimtelijk Domein. Zo ben je als eerste op de hoogte van al onze activiteiten en heb je met voorrang toegang tot ons nieuws. 

HOE WORD IK LID?

Allereerst leuk dat je lid wil worden! Onderstaand formulier kan je invullen om je aan te melden als lid. Zodra je het formulier hebt ingevuld krijg je van ons een bevestigingsmail. Let op: geen mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Waarschijnlijk is er iets misgegaan!

Word lid van R.S.V. Urbanum

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding. Je hoort snel van ons! 

Vergeet niet een account aan te maken door rechtsboven op inloggen te klikken.

bottom of page