top of page

IGO To The Future Festival 2021

Price

-

Duration

4 november 2021 - 09:30 uur

Over het event/de activiteit

Welke verschillen zijn er tussen de aanpak van stadsplanning in Canada en Nederland? En hoe zit het specifiek met Vancouver en Rotterdam?

Ben jij benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen? Kom dan naar de IGO Talk 'Stedenbouw in Canada versus Nederland'. In deze vierde IGO Talk neemt Nadia Pucci je mee naar Vancouver, Canada. Hoe wordt de stedenbouw daar aangepakt, zijn er slimme werkwijzen waar we van kunnen leren? En wat zijn de verschillen tussen de Canadese en de Nederlandse aanpak? Welke lessen zijn er voor Canada te trekken ten opzichte van de Nederlandse processen?

In deze IGO Talk zal Nadia Pucci antwoorden geven op basis van wat zij ziet als Canadese hier in Nederland versus haar thuisland. Nadia heeft een Master in Stedelijke en Regionale Planning en heeft een sterke passie voor ruimtelijke ordening, naast vastgoedontwikkeling en investeringen. Nadia zal ingaan op het gebruik van lange termijn visies per district, iets wat we hier in Nederland niet (zo gedetailleerd) kennen. Ook de verschillen tussen Rotterdam en Vancouver komen aan bod: hoe ga je om met de skyline van een stad en de ruimtelijke ordening?

Meld je aan via de link in onze story of op https://www.aanmelder.nl/igotalk/subscribe !

Locatie

RDM

bottom of page